• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Конференція Рівненської обласної організації "Нашої України"
    Опубликовано: 2006-01-28 14:53:00

    28 січня відбулася конференція Рівненської обласної організації “Нашої України”. На конференції розглядалися питання про стратегію виборчої кампанії, про список партійців на місцеві вибори, а також було ухвалено ряд резолюцій, зокрема, щодо перебування на посаді губернатора м. Рівне Василя Червонія. В конференції взяли участь заступник Керівника Виборчої кампанії “Нашої України” Миколи Катеринчука, Керівник юридичного департаменту штабу Роман Зварич, п’ятий номер в списку Виборчого Блоку “Наша Україна” Ольга Герасім’юк, а також и Ради партії Ігор Жданов та Анатолій Луценко. Конференція проходила в приміщенні Рівненського лялькового театру, біля якого партійці “Нашої України” влаштували пікет з вимогою відставки губернатора Василя Червонія. На вулиці можна було б побачити плакати з написами “Президенту – Так!”, “Червонію – Ні!”.

    Позицію рівненчан у своїх виступах підтримали Микола Катеринчук та Ради партії Ігор Жданов. Зокрема, Микола Катеринчук зауважив: "В вашій області ви напевне самі знаєте краще, що робити. Але у режима, який пропонує зараз рівненський губернатор, і режиму Кучми є лише одна відмінність – Кучма навіть не казав, що він демократ. А нинішній рівненський губернатор, прикриваючись Ющенком, прикриваючись словом демократія, чинить абсолютно антидемократичні речі, в області відбуваються ледь не тоталітарні процеси. І все це під прикриттям ідеалів померанчевої революції. В зв’язку з цим Василь Червоній стає поза колом тих людей, яких ми маємо поважати і з якими ми маємо співпрацювати".

    "Не існує демократії Червонія, існує людина, яка прийшла виконувати свої вузькі політичні завдання і використовує антидемократичні методи керування",- підкреслив Микола Катеринчук.

    В свою чергу, Ігор Жданов зазначив: "На фоні вирішення стратегічних завдань ми повинні замислитися над ситуацією на Рівненщині. В області відбуваються антидемократичні процеси, утиски свободи слова та ідеалів, які були на Майдані. Тому закликаю всіх сплотити ряди та виконати всі наші завдання. І отримати перемогу, бо “Україна у нас одна!”.

    Після невеличної перерви по завершенні обласної конференції партії розпочнеться конференція Рівненського Блоку "Наша Україна", на розгляд якої партія Ющенка винесе вищезазначені питання.

    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.