• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Адміністрація ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» розпочинає роботу по впровадженню медичного страхування працівників підприємства
    Опубликовано: 2006-02-20 13:57:00

    Як повідомив народний депутат України Вадим Гуров, в Комітеті з питань промислової політики та підприємництва Верховної Ради України, який він очолює, відбулась його зустріч з генеральним директором ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» Нарендрою Чодері і главою адміністрації з кадрів та зв’язків з громадськістю Франком Панніром. В ході розмови обговорювали питання сьогодення ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» та подальшого розвитку підприємства.

    - Це була дуже відверта розмова про те, чим є сьогодні ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» і яким бачиться майбутнє його колективу, - сказав Вадим Гуров. – Адже керівники підприємства можуть змінюватись, але багато в чому від них залежить доля 56 тисяч трудящих. Для того, щоб перспективи були хорошими, потрібно співробітництво обох сторін – адміністрації і трудового колективу.

    Представники нового власника повідомили народного депутата, що уже в майбутньому році планують розпочати масштабне оновлення виробництва і, зокрема, будівництво машини безперервного лиття заготовки, монтаж обладнання для випуску листового прокату.

    - Як відомо, з такими пропозиціями я неодноразово звертався до попередніх власників і керівництва підприємства, - зазначив народний депутат В. Гуров, - але вони відхиляли їх. Отже мені було приємно побачити цілковите порозуміння у цих питаннях з моїми співбесідниками. Таке ж розуміння я зустрів від генерального директора ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» Нарендри Чодері, коли звернувся до нього з пропозицією організувати медичне страхування працівників підприємства. Мене запевнили, що ця пропозиція буде розглянута у самий короткий час. І як виявилось, керівник підприємства свою обіцянку виконав. У свіжому номері газети «Металург» надруковано оголошення про конкурс серед страхових компаній, які мають досвід медичного страхування працівників промислових підприємств. Такий розвиток подій не може не радувати. Адже раніше я кілька разів звертався до попередніх власників підприємства з такою пропозицією, але підтримки в цьому питанні так і не знайшов. Зробивши такі кроки, ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» підтверджує, що є справді соціально орієнтованою і відповідальною компанією. На мою думку, медичне страхування працівників навіть більш важливо, ніж збільшення заробітної плати на 3-5%.

    Як зазначив Вадим Гуров в ході розмови з керівництвом ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» він підняв також питання виплати винагороди за підсумками роботи за рік. Це питання також нині розглядається адміністрацією підприємства.

    Инф. Щотижневик ВАТ «Мiттал Стiл Кривий Рiг»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.