• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Держпромгірнагляд заборонив спуск людей на 19 шахтах Донбасу
    Опубликовано: 2006-01-20 17:02:00

    Держпромгірнагляд заборонив спуск людей на шістнадцяти шахтах Донецької області та трьох Луганської через обмерзання шахтних стволів та зниження температури в гірничих виробках.

    На шахтах “Комсомолець”, ім.Гагаріна, ім. Гаєвого, “Олександр-Захід”, “Іловайська” ДП “Шахтарськантрацит”, 60 років Радянської України, ДП ш. “Нова”, ДП ш. 4-21 причиною обмерзання стволів стала нестабільна робота котелень. Потужність калориферів виявилася недостатньою за сьогоднішніх морозів на шахтах ім. 17 з’їзду, “Тернопільській”, “Єнакіївській” ДП “Орджонікідзевугілля”. Роботу на чотирьох Луганських ДП “Донбасантрацит” (“Краснокутська”, “Партизанська”, “Міусівська”) та двох Донецьких шахтах (“Шахтерська Глибока” ДП “Шахтарськантрацит”, “Жданівкавугілля” ш.№7) паралізовано через аварії на котельних і калориферних установках. На час похолодання електрокалориферні установки взагалі не працювали на ш.Путилівська ДП ДУЕК, ш.Комуніст.

    На зазначених шахтах вживаються заходи щодо усунення виявлених порушень норм безпеки і для відновлення стабільної роботи.

    Инф. «Урядовий портал»

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.