• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінпаливенерго контролює ситуацію з забезпеченням енергоресурсами споживачів України в умовах різкого зниження температури
    Опубликовано: 2006-01-20 15:10:00

    Сьогодні, через різке зниження температури та несприятливі метеорологічні умови відбулося знеструмлення населених пунктів та електричних мереж по Україні. Найсуттєвіше постраждали – Миколаївська, Херсонська, Дніпропетровська, Запорізька області та АР Крим.

    Станом на 12.00, 20 січня 2006 року знеструмлено майже 671 населених пунктів, серед яких 30 - частково.

    Основними причинами знеструмлень є - пошкодження повітряних ліній електропередачі напругою 10 кВт. Сьогодні на 12 годину пошкоджено 383 ПЛ.

    На боротьбу з наслідками негоди та для здійснення аварійно відновлювальних робіт в електромережах задіяно 827 бригад оперативного та експлуатаційно-ремонтного персоналу (2 896 тис робітників) та 959 одиниць техніки.

    Наразі боротьба з наслідками стихії триває.

    Міністерство палива та енергетики України також інформує, що в зв’язку з збільшенням обсягів споживання природного газу (за 18 діб січня - обсяг споживання газу Україною склало - 5 629,6 млн. куб м.) споживачі України стабільно та в необхідних обсягах отримують природній газ.

    Газотранспортна система України працює в штатному режимі. Фахівці ДК „Укртрансгаз” НАК „Нафтогаз України” здійснюють оперативний контроль щодо всіх аспектів діяльності газотранспортної системи України, зокрема забезпечення її надійної роботи в умовах різкого зниження температури в країні.

    Постачання газу до Європи здійснюється в відповідності до транзитних зобов’язань.

    Довідково: Станом на 20 ня на складах ТЕС і ТЕЦ перебуває - 1 952,3 тис тонн вугілля.

    Споживання електроенергії становить – 10,6 млрд. кВт-ч (102,0% від запланованого), виробіток електроенергії – 11,0 млрд. кВт-ч (103,5% від запланованого).

    Мінстерство палива та енергетики України





    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.