• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олександр Сокіл, заступник голови облдержадміністрації: “У Дніпропетровській області сьогодні немає проблем з газом, є проблеми з його оплатою”
    Опубликовано: 2006-01-13 14:20:00

    Про це О. Сокіл сказав журналістам на брифінгу. Він повідомив, що облдержадміністрацією вживаються всі можливі заходи, щоб запобігти дестабілізації соціально-економічної ситуації у звязку з газовою кризою. Ще 3 січня в області було створено оперативний штаб на чолі з головою облдержадміністрації Надією Дєєвою, у складі якого працює робоча група, яка займається щодобовим моніторингом ситуації з газозабезпеченням.

    Керівництво облдержадміністрації веде постійну роботу з підприємствами, які мають борги по електроенергії та газу. З керівництвом ВАТ ЕК “Дніпрообленерго” досягнуто домовленості щодо графіків, за якими ці підприємства сплачують свої борги по електроенергії. За словами О. Сокола, населення платить за газ стабільно, борг же у 60 млн. грн. мають підприємства теплокомуненергетики області.

    Олександр Михайлович запевнив, що, не дивлячись на скорочення ліміту газу в Дніпропетровській області на 10%, промислові підприємства і соціальні установи працюють у нормальному режимі. Але у звязку із значним зниження температури сьогодні облдержадміністрація направила офіційного листа до НАК “Нафтогаз України” з проханням збільшити ліміт газу для населення.

    Також Олександр Сокіл повідомив представникам ЗМІ, що 20 січня буде завершено роботу над Єдиною програмою енергозбереження у Дніпропетровській області, де буде чітко викладено, скільки газу потрібно регіону, проаналізовано режим економії та ситуацію з альтернативними енергоджерелами, що існують на Дніпропетровщині.

    Прес-служба голови облдержадміністрації











    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.