• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Презентація першого в Україні супутникового пакету каналів
    Опубликовано: 2005-11-28 11:45:00
    25 листопада в конференц-залі будинку “УНІАН” відбулася прес-конференція на тему “Презентація першого в Україні супутникового пакету каналів (DTH)”
    Презентація першого в Україні супутникового пакета телеканалів, серед яких: перший в Україні супутниковий спортивний канал “Спорт 1”, українсько-російський спортивний канал “Планета СПОРТ-Україна”, канал "World Fashion Channel", 2 канали (представники останніх не з’явилися на конференцію), позиціонувалася як прорив нових технологій в світовій мовній індустрії телебачення високої чіткості (HD, MPEG 4).
    “Ми зараз не говоримо про те, що це повноцінна супутникова платформа з повним набором та переліком програм. Це тільки початок. Пакет буде поповнюватися 50-60 програмами. Але що стосується нашого каналу, то вже сьогодні ви можете переглянути його по кабельному телебаченню” – повідомив „Телекритиці” Віктор Самойленко, генеральний директор групи компаній “Поверхность”.
    За словами Ігоря Удалова, президента каналу, “World Fashion Channel” є альтернативою каналу “Fashion TV”, хоча має свої особливості. Наприклад, канал більше присвячений моді та подіям, які її стосуються. І незважаючи на те, що каналу зараз тільки 6 місяців, він вже є гідними контом каналу “Fashion TV”.
    Василь Кікнадзе, генеральний директор загальноросійського телеканалу “Спорт” у своїй промові зазначив, що зараз канал виходить на новий якісний рівень. Сьогодні канал був представлений українській аудиторії.
    Під час конференції відбувалася пряма трансляція презентованих каналів.
    Ольга Денисенко, "Телекритика"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.