• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У рамках гуманітарної ініціативи Grain from Ukraine, Україна відправила першу партію борошна до Палестини
    Опубликовано: 2024-07-19 12:01:56

    У рамках гуманітарної ініціативи Grain from Ukraine, Україна успішно відправила першу партію борошна до Палестини, що становить 1000 тонн. Ця ініціатива призначена для надання допомоги понад 100 000 сім'ям, які потерпають від гострої нестачі продовольства через конфлікт між Ізраїлем та ХАМАС.

    За словами голови Офісу президента України Андрія Єрмака, ця допомога необхідна для мирних жителів, які опинилися у складних умовах через конфлікт та продовольчу кризу, спричинену російським вторгненням. Ініціатива підтримується міжнародними партнерами та виступає важливим елементом стратегії "Продовольча безпека", яку активно розвиває президент України Володимир Зеленський.

    Перша партія з 1000 тоннами пшеничного борошна була доставлена до Сектора Газа через порти Йорданії, після чого її вже розпочали розподіляти місцевим жителям. Це значний крок у вирішенні гуманітарної кризи в регіоні, який потребує невідкладних заходів забезпечення харчами та медичними засобами.

    У майбутньому планується доставка додаткових суден з наступними партіями борошна, загальний обсяг яких перевищить 7 тисяч тонн. Це стане можливим завдяки підтримці донорів з Норвегії, Австрії, Естонії, Франції та Ісландії, які також приєдналися до ініціативи Grain from Ukraine.

    Ця гуманітарна акція свідчить про міжнародну солідарність та прагнення допомогти тим, хто опинився у складних життєвих обставинах через воєнний конфлікт. Україна продовжує активно співпрацювати з міжнародними партнерами для забезпечення миру та стабільності в регіоні, зокрема через ініціативу Grain from Ukraine.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.