• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єгипет уклав контракти на поставку 2 партій пшениці з України
    Опубликовано: 2024-04-18 18:08:29

    Головне управління з питань постачання товарів Єгипту (GASC) здійснило закупівлю української пшениці на тендері 16 квітня, повідомляють учасники ринку.

    На цьому тендері Єгипет уклав контракти на поставку 2 партій пшениці з України, кожна по 60 тисяч тонн, із компанією Louis Dreyfus Company (LDC).

    Перша партія була придбана за ціною 220 доларів за тонну FOB (255,35 долара за тонну C&F), а друга — за 221,5 долара за тонну FOB (256,6 долара за тонну C&F).

    Поставки заплановані на період з 20 по 30 травня цього року.

    Українська пшениця виявилася найвигіднішою на цьому тендері, перевершивши за ціною пропозиції російської, французької та болгарської пшениці.

    Також варто зазначити, що у січні Єгипет закупив на тендері 60 тисяч тонн української пшениці і 360 тисяч тонн російської. На той момент українська пшениця була найдешевшою пропозицією — за 264,95 долара за тонну FOB.

    Крім того, 14 лютого Єгипет придбав 120 тисяч тонн кукурудзи з України, поставка якої здійснювалася компаніями НІБУЛОН та TOI Commodities. А 15 лютого GASC уклав контракти на поставку 120 тисяч тонн української продовольчої пшениці з компаніями НІБУЛОН та LDC.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.