• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна розширює експорт молочних консервів
    Опубликовано: 2024-04-10 18:04:41

    Український ринок молочних консервів виявляє стабільність та обіцяну перспективу у порівнянні з біржовими молокопродуктами. Попри коливання на біржі, внутрішній попит на молочні консерви залишається на високому рівні, а експорт цих товарів поступово відновлюється. Про це повідомляє Інфагро.

    Однією з переваг виробництва молочних консервів є менша залежність від ціни сировини - молока. Крім того, через можливість тривалого зберігання продукції, виробники можуть планувати виробництво незалежно від тимчасових коливань попиту.

    Цінова стабільність є ще однією перевагою молочних консервів порівняно з молокопродуктами, що не підлягають консервації.

    За перший квартал поточного року виробництво молочних консервів в Україні зросло на 8% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Це свідчить про стабільний розвиток галузі з відзначеною тенденцією до зростання.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.