• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новини на ринку: ціни на моркву в Україні знову знижуються
    Опубликовано: 2024-02-29 12:01:58

    На українському ринку овочів спостерігається зниження цін на моркву, яке обумовлене активною розпродажею фермерами запасів даного продукту зі сховищ. Про це повідомляють аналітики проєкту EastFruit.

    За їхніми даними, українські фермери в середньому знизили ціни на моркву на 14% порівняно з наприкінці минулого тижня. Вартість цієї овочевої культури наразі становить від 7 до 10 гривень за кілограм.

    Один з основних факторів, що впливають на ціни, - це збільшення пропозиції моркви низької та середньої якості на ринку. Відповідно до аналітиків, через м'яку зиму якість продукції в необладнаних сховищах швидко погіршується, що змушує фермерів швидко реалізовувати свої запаси.

    "Тим часом власники високоякісної моркви, які не мають проблем зі зберіганням, віддають перевагу призупинити продажі", - підкреслюють аналітики.

    За їхніми прогнозами, середня ціна на моркву в Україні вже на 72% нижча, ніж у лютому 2023 року. Проте більшість учасників ринку не виключає подальшого зниження цін, оскільки торговельна активність у цьому сегменті залишається невеликою.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.