• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Експорт через українські порти: Рекордні обсяги продукції за грудень 2023
    Опубликовано: 2024-01-03 15:10:25

    В кінці грудня 2023 року експорт продукції через українські морські коридори досягнув вражаючого показника близько 13 мільйонів тонн. Це майже вдвічі перевищує обсяг експорту на початку грудня, коли він становив 7 мільйонів тонн. Про це повідомив віцепрем’єр-міністр з відновлення України та міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков у своєму Twitter-акаунті.

    Відзначається, що з серпня 2023 року українським коридором на 400 суднах було експортовано близько 13 мільйонів тонн продукції до 24 країн. Це свідчить про стрімкий розвиток морського експорту та високий попит на українські товари на міжнародних ринках.

    За останні місяці українські порти прийняли під завантаження 430 суден, що свідчить про інтенсивний робочий темп і значний обсяг морського транспорту. Такий розгляд підтверджує високий інтерес до української продукції та готовність інфраструктури обслуговувати збільшений обсяг експорту.

    Важливо відзначити, що ці цифри вказують на позитивний тренд у розвитку українського експорту та довіру міжнародних партнерів. Захоплюючий ріст обсягів експорту у грудні створює благоприятні умови для подальшого зміцнення економіки України та розширення її позицій на світових ринках.

    Висловлюється вдячність урядовця за надану інформацію, яка відображає позитивні тенденції у розвитку торгівлі та інфраструктурного сектору України, сприяючи зростанню її впливу та конкурентоспроможності на глобальній арені.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.