• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нібулон: Інвестиції у розвиток елеваторів на суму $12 млн
    Опубликовано: 2023-12-08 15:08:18

    Аграрний гігант "Нібулон" планує вкласти до $12 млн у модернізацію свого елеваторного напрямку, зокрема, планується побудова нового елеватору та реконструкція двох існуючих. Про це повідомив генеральний директор компанії Андрій Вадатурський.

    За його словами, ці інвестиції передбачають спорудження нового елеватору на філії "Хмільник" у Вінницькій області, а також реконструкцію АК "Врадіївський" та ТОВ "Колосівський елеватор" у Миколаївській області.

    Окрім цього, компанія розглядає можливість вдосконалення автоматизованої системи управління елеваторними комплексами. Нове програмне SCADA-рішення буде створено на базі існуючої системи, щоб забезпечити ефективний, прозорий та контрольований технологічний процес.

    За очікуваннями генерального директора, впровадження цих інновацій дозволить отримувати дані в режимі реального часу, що призведе до збільшення продуктивності персоналу та зростання їх заробітних плат.

    "Нібулон" – це аграрна компанія, яка заснована у 1991 році та на сьогоднішній день є одним із найбільших сільськогосподарських підприємств та експортерів кукурудзи, пшениці та ячменю в Україні. Засновником компанії був Олексій Вадатурський, який трагічно загинув у результаті обстрілу Миколаєва російськими військами 31 липня 2022 року.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.