• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • KSG Agro завершує успішну кампанію зі збирання соняшника
    Опубликовано: 2023-11-13 16:00:28

    Агрохолдинг KSG Agro завершив збирання врожаю соняшника з вражаючою врожайністю 24 центнера з гектара на площі 7 360 гектарів.

    Про це інформує прес-служба компанії, повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на Latifundist.com.

    "Для нас результати збирання є дуже позитивними, і на це вплинули сприятливі погодні умови з достатнім рівнем опадів. Ми прогнозували фінальну врожайність у межах 23-25 центнерів з гектара, і фактично отримали 24 центнери з гектара", - зазначив керівник рослинницького дивізіону агрохолдингу Дмитро Ємельченко.

    За його словами, цьогорічна збирання була трошки відстроченою через використання пізніх сортів насіння. Окреме відділення "Апостолівське" уперше в своїй історії в холдингу показало вражаючі результати вирощування соняшника на рівні 24,5 центнера з гектара.

    Одночасно з завершенням збору соняшника, господарства холдингу успішно завершили посів озимої пшениці на площі 2 тисяч гектарів та ріпаку на площі 1,5 тисяч гектарів.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.