• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Початок будівництва агрохарчового парку Volia Agri-Food Park Vinnytsia
    Опубликовано: 2023-08-23 10:02:56

    У Вінниці, на базі індустріального комплексу, розпочалося будівництво агрохарчового парку Volia Agri-Food Park Vinnytsia. Про це було оголошено 21 серпня через офіційне повідомлення пресслужби Вінницької міської ради.

    Volia Agri-Food Park Vinnytsia спеціалізуватиметься на виробництві продукції харчової промисловості, наданні спеціалізованих послуг, проведенні досліджень і розробках в агрохарчовій галузі.

    Інвестори проєкту вірять, що індустріальний парк стане "ядром майбутньої екосистеми харчової долини Volia в Україні".

    "Ми створюємо тут високотехнологічну, енергоефективну та екологічну інфраструктуру для ефективної діяльності харчових підприємств, зменшення їх операційних витрат та збільшення прибутковості, сприяючи інноваціям у харчовій галузі", – поділився інвестор Борис Шестопалов.

    Перша фаза будівництва агрохарчового парку включає в себе розробку інженерних мереж, доріг, а також благоустрій на території парку. Планується побудувати бізнес-центр для резидентів, Light Industry Box для малих харчових підприємств та логістичний центр.

    Агрохарчовий парк планується спорудити на площі 35,7 гектарів з урахуванням принципів сталого розвитку, відповідно до рекомендацій UNIDO.

    У Вінниці вже існують чотири індустріальні парки, і за словами міської ради, вони не конкурують між собою, а доповнюють один одного.

    Розробники проекту обіцяють, що інфраструктура та сервісні можливості Volia Agri-Food Park Vinnytsia створять середовище для усього ланцюжка створення проєктів – від ідеї до продажу готового продукту, включаючи дослідження та інновації, розробку рецептур, тестування, виробництво, логістику, сертифікацію та продажі, а також розвиток експортного потенціалу.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.