• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ПАЕК розширює овочівництво: плани на 2024 рік
    Опубликовано: 2023-08-17 13:04:34

    Аграрний гігант "Південна аграрно-експортна компанія" (ПАЕК) активно розширює свій агропрофіль і планує значно посилити напрямок овочівництва. У наступному році, за планами компанії, площі, виділені під вирощування овочів, зростуть і становитимуть значну частку в загальній площі агрокультур. Вже перші 50 гектарів землі призначено під овочеві насадження, а наступної весни на цих ділянках розпочнеться вирощування озимої цибулі.

    Згідно з повідомленням пресслужби агрохолдингу, розширення овочівництва – це одна з ключових стратегічних ініціатив компанії. Зазначені плани демонструють визначений курс на розвиток аграрної галузі, підкреслюючи важливість вирощування овочів для внутрішнього ринку та можливостей експорту.

    Перший етап плану передбачає висадку озимої цибулі на 50 гектарах землі, обладнаних системами крапельного зрошення. Техніка для обробітку гряд вже в дії, а через 7-10 днів розпочнеться посів цибулі. Такий підхід дозволяє досягти високої якості та продуктивності культури.

    Голова Наглядової ради ПАЕК, Юрій Кормишкін, наголосив, що розвиток овочівництва є однією з пріоритетних завдань компанії. Відведені під вирощування площі свідчать про цілеспрямованість агрохолдингу в досягненні успіху у цій сфері.

    Нещодавно, навесні 2023 року, ПАЕК виділила 300 гектарів земельного фонду для вирощування овочів. Це підкреслює постійне зростання зацікавленості компанії у розвитку аграрної галузі та задоволенні попиту на овочі на внутрішньому та зовнішньому ринках.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.