• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна намагається відновити обсяги експорту зерна попри російські атаки
    Опубликовано: 2023-08-08 10:06:46

    Останні російські атаки на портову інфраструктуру та зерносховища в Україні є ще одним звірством проти людства. Незважаючи на це, Україна має намір продовжувати експортувати зерно, незалежно від російської агресії, заявив Головний управління Міноборони України, Кирило Буданов, у своєму інтерв'ю bTV.

    Буданов підкреслив, що звуження українського зернового експорту має негативний вплив на незахищені країни, переважно в Азії та Африці, які значною мірою залежать від постачань з України для своєї продовольчої безпеки.

    За його словами, Україна активно працює над тим, щоб відновити обсяги експорту зерна та вживає відповідних заходів для досягнення цієї мети.

    "Що стосується зерна, ми плануємо продовжувати експортувати його, незалежно від дій Росії", – заявив керівник розвідувального відомства.

    Ситуація на фронті не заважає Україні розглядати можливості розвитку своєї аграрної галузі та забезпечення продовольчої безпеки на внутрішньому ринку та на міжнародній арені.

    Подолання складних обставин та ворожої агресії підтверджує невербальне підтвердження України відновлювати свою економіку та прагнення забезпечити стійкість у важкий період для країни.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.