• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Агропромисловий холдинг Астарта розпочав збір ранніх зернових культур
    Опубликовано: 2023-07-11 13:09:41

    Агропромисловий холдинг Астарта розпочав збір ранніх зернових культур, зокрема пшениці та ріпаку. Першими аграріями, які приступили до жнив, стали фермери з Полтавської області. Планується, що компанії Західного регіону розпочнуть збір нового врожаю в середині липня.

    Про це повідомляє прес-служба Астарти, одного з найбільших аграрних холдингів в Україні.

    В цьому році Астарта планує зібрати ранні зернові на площі понад 57 тисяч гектарів, з них 43 тисячі гектарів - це озима пшениця.

    "Ми розпочали другі жнива в умовах активної воєнної діяльності. Незважаючи на ряд викликів, таких як мобілізація більш як 400 співробітників, значне подорожчання виробничих ресурсів, робота при постійній готовності через повітряні тривоги та непевність щодо жнивних періодів озимої пшениці та ріпаку, ми якісно і своєчасно підготувалися до збору врожаю. Ми провели необхідні ремонти, маємо достатню кількість сільгосптехніки, посіви знаходяться в хорошому стані і мають високий потенціал урожайності. Але найважливіше - це наші працівники, у нас є досвідчені колективи, готові до роботи", - заявив директор з сільськогосподарського виробництва Астарти Вадим Скрипник.

    У минулому році компанії Астарта вдалося реалізувати практично весь врожай зернових культур. Елеватори холдингу повністю готові до прийому нового врожаю. Впровадження цифрових продуктів AgriChain, зокрема нового модуля AgriChain Logistics, сприяє оптимізації та ефективному керуванню усіма процесами зберігання та збуту продукції.

    Під час цьогорічної збиральної кампанії Астарта планує впровадити погодинну диспетчеризацію вивезення продукції з полів до місць зберігання через систему нарядів. Це дозволить уникнути черг, зменшити простої транспорту, підвищити оборотність автомобілів та вибрати найоптимальніший маршрут.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.