• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Прометей» розпочався збір цьогорічного врожаю озимого ячменю
    Опубликовано: 2023-07-05 16:01:02

    У сільгосппідприємстві «Прометей» розпочався збір цьогорічного врожаю озимого ячменю, повідомляє "ПроАгро Груп", посилаючись на офіційний допис компанії в їхньому Facebook-акаунті.

    Поля з цією сільськогосподарською культурою знаходяться переважно в Баштанському районі Миколаївської області. Вже зібрано врожай на площі 216 гектарів з середньою врожайністю 78,5 центнерів на гектар.

    "Цьогорічний врожай приємно нас здивував. Хоча Баштанський район славиться ячменем і тут його традиційно вирощують, показники цього сезону перевищили очікування", - розповів агроном-технолог Ілля Троїцький.

    В найближчі дні сільгосппідприємства "Прометей" планують розпочати збір врожаю озимої пшениці. Поля пшениці також знаходяться в Миколаївській області і готові до збирання.

    Результати збору врожаю озимого ячменю свідчать про успіх сільгосппідприємства "Прометей" в ефективному використанні агротехнологій та догляду за культурами. Висока врожайність говорить про професіоналізм команди фахівців і підтверджує їхнє прагнення до досягнення найкращих результатів.

    Збір врожаю є складним та напруженим процесом, який вимагає часу, зусиль та координації. Сільськогосподарські підприємства звертають особливу увагу на збереження якості зібраної продукції, щоб забезпечити конкурентоспроможність на ринку та задоволення потреб споживачів.

    Завершення збору врожаю озимого ячменю та незабаром розпочатий збір пшениці є важливими етапами для сільгосппідприємства "Прометей" та сприятимуть подальшому розвитку сільського господарства в регіоні. Це також створить передумови для успішного планування наступних кроків та стратегій для досягнення ще більших врожаїв в майбутньому.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.