• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стало відомо, як вивести кротів з городу
    Опубликовано: 2023-06-19 13:04:25

    На городі одними з найнебезпечніших шкідників, поряд з мурахами, є кроти. Крім корисних функцій, вони загрожують фруктам та овочам на вашій ділянці. Про це повідомляє Апостроф, пише agronews.ua.

    Одними з найнебезпечніших шкідників на городі є кроти. Вони їдять дощових хробаків, які допомагають землі збагачуватися киснем. Також кроти очищають грядки від капустянки, личинок мух та хруща. Але вони шкодять тим, що під час пошуку їжі риють тунелі, в які можуть провалюватися грядки на городі. Тому садівники ведуть постійну боротьбу з цим шкідником. Тепер існує безліч варіантів боротьби з кротами, які дозволять вивести їх із вашого городу.

    Способи боротьби з кротами:
    Кроти полюють за допомогою слуху та нюху, тому не переносять різких ароматів, вібрації землі та гучного шуму.
    Кроти не люблять запах цибулі, часнику, чорнобривців, рябчиків та нарцисів.
    Кроти підуть з грядки, якщо в ходах крота з’явиться яєчна шкаралупа, цибуля або тухла риба.
    Кроти не переносять ефірні олії сосни, лаванди, касторки та жовчного скипидару. Цими оліями потрібно просочити тканину і покласти в кротову нору. Отвір засипте та утрамбуйте землю.
    Кроти бояться пугала з бляшанки. Надягніть банку на залізний прут і вкопайте в землю. Коли буде вітер, банка почне видавати звуки, які буде чути кріт і він злякається. Але, якщо земля щільна і глиняста, цей варіант боротьби не підходить.
    Кротів можна вивести за допомогою будильника. Купіть дешеві будильники, встановіть на різний час та помістіть у довгу трубу. Внизу труби зробіть отвори і вкопайте в землю на глибину близько пів метра. Зверху прикрийте пластмасовою пляшкою. Звуки будильників злякають кротів і змусять відступити з вашої ділянки.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.