• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Названо загальну суму затрат на закладання 1 га цибулі
    Опубликовано: 2023-05-14 10:03:32

    До входження в овочевий бізнес потрібно готуватися як мінімум рік, оскільки швидкий і непрорахований початок призводить до втрат. Про це розповів керівник ТОВ «Органік-Д», експерт з виробництва овочів Вадим Кричковський під час мітапу «Як вирощувати цибулю, щоб не попасти на бабки», пише agronews.ua.

    За його словами, починаючи вирощувати цибулю в промислових масштабах, потрібно врахувати низку важливих факторів. Насамперед необхідно, щоб земельні ділянки знаходилися поблизу джерела води, адже культура потребує щедрого поливу. Потреба на 1 га — до 6 тис. кубів за сезон.

    «Потрібно здійснити обов’язкове планування всіх процесів вирощування, розбір технологічної карти, розрахунок усіх етапів аж до самого збуту. За повних технологічних затрат у 300 тис. грн/га та мінімальної врожайності 60 т/га чистий прибуток з 1 га має скласти не менше $10 тис.», — зазначає Вадим Кричковський.

    Він також додає, що виробникам центральних та західних областей в жодному разі не слід брати за основу технологічні карти вирощування цибулі південних регіонів, оскільки вони не співпадають.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.