• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Миколаївщині відновив роботу пивзавод
    Опубликовано: 2023-05-10 16:06:31

    У Миколаївському відділенні пивоварного концерну AB InBev Efes – на колишньому пивзаводі «Янтар», розташованому в Корабельному районі, минулого тижня запущено розлив пива. Про це повідомили працівники підприємства, передає novosti-n.org, пише agronews.ua.

    На пивзаводі також підтвердили цю інформацію:

    « Ми розуміємо, що наші споживачі якнайшвидше хочуть побачити на полицях магазинів улюблене пиво, яке зварено на Миколаївській броварні, і ми докладаємо для цього максимум зусиль. Вже зроблено перші варіння та запущено налив продукції », – розповідає директор Миколаївської броварні AB InBev Efes Україна Олександр Балахнов.

    Завод перебував у простій більше року – з перших днів повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ в Україну. Увесь час вимушеного простою концерн платив усім працівникам Миколаївського відділення зарплату у повному обсязі.

    Тепер тут працюватимуть і миколаївські співробітники, та їхні колеги з Харківського відділення.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.