• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Китаї з кожним роком зростатиме виробництво зерна
    Опубликовано: 2023-04-29 10:21:17

    У Китаї з кожним роком зростатиме виробництво зерна

    За оцінками, у 2023 році посівні площі під соєю та ріпаком у Китаї збільшаться. Очікується, що посівна площа під зерновими збільшиться на 0,4% порівняно з попереднім роком. За оцінками, виробництво зерна досягне 694 млн тонн у 2023 році, збільшившись трохи більш ніж на 1%. Виробництво рису та пшениці має залишатися відносно стабільним. Прогнозується невелике збільшення виробництва кукурудзи, а виробництво сої має збільшитися до 21,71 млн. тонн, що на 7,0% більше, ніж у попередньому році.

    За оцінками, у наступні десять років завдяки покращенню сільськогосподарських технологій та новим посухостійким сортам урожайність зерна в Китаї збільшиться на 9,8%. Урожайність кукурудзи та сої збільшиться на 17,8% та 39,3% відповідно. Виробництво зернових у прогнозному періоді збільшуватиметься в середньому на 1,2% щорічно та у 2032 році очікується на рівні 767 млн тонн. Рівень самозабезпеченості соєю та олійними культурами продовжуватиме зростати, при цьому виробництво сої досягне 36,75 млн тонн та рівень самозабезпеченості 30,7%.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.