• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Через дії росіян Азовському морю загрожує мор риби – Маріупольська міськрада
    Опубликовано: 2023-04-19 12:04:22

    Окупанти розпочали будівництво перекриття через річку Кальчик, забудова відбувається варварськими методами із застосуванням шлаку. Через його потрапляння до води у річці може початися мор риби.

    Про це повідомляє міська рада Маріуполя.

    Зазначається, що наразі відбувається нерест, а такі дії не дозволяють збільшуватися популяції риби ще й у Азовському морі. Росіяни керуються методами радянських часів, де питання екології не були у пріоритеті.

    "Окупанти свідомими діями знищують екосистему річки та Азовського моря. Після деокупації одним з серйозних викликів буде вирішення екологічних проблем в місті. Забруднення грунту, річок та стихійні сміттєзвалища в середині Маріуполя. Це лише те, що ми розуміємо зараз. Яка ситуація насправді – це ще відкрите питання", - заявив мер Вадим Бойченко.

    Нагадаємо, в лютому в Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів оцінили шкоду, яку завдали російські окупанти українській живій природі за рік війни, у майже 1,9 трильйона гривень.

    Михайло Шилін

    Інф. delo.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.