• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У березні запаси пальмової олії в Малайзії знизилися на 21%
    Опубликовано: 2023-04-12 11:49:46

    У березні запаси пальмової олії в Малайзії знизилися на 21%

    Станом на кінець минулого місяця, запаси пальмової олії в Малайзії впали на 21% до лютого 2023 р., оскільки експорт додав, у той час як виробництво зростало повільнішими темпами, показали дані національної Ради MPOB (Malaysian Palm Oil Board) від 10 квітня .

    За інформацією експертів, залишки «пальми» просіли до 1,67 млн тонн з 2,12 млн тонн у лютому. Експорт пальмової олії, навпаки, помітно збільшився – на 31%, до 1,5 млн тонн. Виробництво сирої пальмової олії (crude palm oil) минулого місяця зросло лише на 2,8%, до 1,3 млн тонн.

    Керівник відділу компанії Sunvin Group Анілкумар Багані підкреслив, що попит на олію в основних країн-покупців поки що залишається «дуже крихким». Експерт також вважає, що найближчим часом попит з «пальми» плавно перейде на олію через привабливішу вартість останнього.

    Директор консалтингової компанії Apricus 8 Pte Ltd. Марчелло Култрера, у свою чергу, вважає, що попит на пальмову олію у квітні залишиться на колишньому рівні з огляду на поточну кон’юнктуру ринку.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.