• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Грузинські компанії розвивають виробництво і переробку оливок
    Опубликовано: 2023-04-11 10:52:22

    Грузинські компанії розвивають виробництво і переробку оливок

    За словами голови міжнародної ради з оливок Георгія Сванідзе, сектор виробництва і переробки оливок у Грузії постійно розвивається і “займає свою нішу як усередині країни, так і на зовнішньому ринку”. Керівник зазначає, що процес відбувався поетапно.

    “Спочатку привезли розсаду, створили плантації, потім, коли отримали врожай, було збудовано переробний завод, сьогодні вже отримали світовий міжнародний сертифікат, з яким можна продавати грузинські оливки в будь-якій країні. Наш продукт сьогодні експортується за досить високою ціною”, – заявляє Георгій Сванідзе.

    Після того, як цей цикл був сформований, сектор запрацював на повну силу.

    “Наразі оливки вирощують у 47 країнах світу, решта – імпортери. Сьогодні наші оливки мають великий попит у країнах-імпортерах, де грузинський продукт уже має високий рівень впізнаваності, головним чином, завдяки високій якості”, – каже Георгій Сванідзе.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.