• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Товарні фонди були нетто-продавцями ф’ючерсних контрактів на соєві боби
    Опубликовано: 2023-04-06 16:21:10

    Товарні фонди були нетто-продавцями ф’ючерсних контрактів на соєві боби

    Ф’ючерси на пшеницю в Чикаго впали на торгах у середу, продовживши втрати попередньої сесії, оскільки покращення прогнозу погоди компенсувало підтримку поганих умов озимих у США, тоді як соя відновила деякі втрачені позиції. Товарні фонди були нетто-продавцями ф’ючерсних контрактів на соєві боби, соєвий шрот, кукурудзу, соєву олію та пшеницю на товарній біржі Чикаго, повідомили трейдери.

    Міністерство сільського господарства США минулого тижня повідомило про запаси сої на 1 березня на рівні 1,685 млрд бушелів, що на 13% менше, ніж рік тому.

    “Рентабельність переробки надзвичайно прибуткова, і очікується, що попит на соєвий шрот у США залишиться високим через скорочення пропозиції на світовому ринку”, – йдеться у звіті дослідницької компанії Hightower.

    Тим часом, за даними фондової біржі Росаріо, Аргентина може втратити свій статус найбільшого у світі експортера переробленого соєвого шроту через історичну посуху, яка завдала шкоди основній товарній культурі країни.

    Зливові сезонні дощі, як і раніше, йтимуть у центральній частині Бразилії до квітня, пізніше цього тижня вони можуть посилитися через рух фронту з Аргентини. Тим не менш, кількість опадів, за прогнозами, буде нижчою за норму, що викликає деякі побоювання з приводу достатньої кількості доступної вологи в ґрунті для вирощування кукурудзи.

    Незважаючи на покращення погоди за останні пару тижнів, умови для вирощування кукурудзи та сої в Аргентині залишаються поганими, оскільки дощі були надто пізніми, щоб позитивно вплинути на потенціал врожайності.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.