• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МХП розпочав весняну посівну кампанію
    Опубликовано: 2023-04-09 15:01:52

    МХП розпочав весняну посівну кампанію. Агрохолдинг планує засіяти практично усі наявні площі — 352,5 тис. га у 12 областях України.

    Про це повідомляє пресслужба компанії.

    Загалом зерновими та олійними МХП засіє 255,5 тис. га. Решта площ в цьому році розрахована під нішеві та технічні культури.

    «Ми працюємо задля продовольчої безпеки країни, не збавляючи темп. До посівної підготувалися завчасно — закупили достатню кількість насіння, добрив, засобів захисту рослин, паливо. Попри усі виклики війни, ми продовжуємо впроваджувати інноваційні технології та інвестувати в техніку, в тому числі обладнану елементами точного землеробства. У ряді рослинницьких підприємств МХП уже впроваджено весь ланцюжок елементів точного землеробства, інші поступово проходять діджиталізацію», — зазначає керівник агронапряму МХП Сергій Доброгорський.

    До того ж, компанія зменшила площі посіву зернової групи та збільшила площі олійних культур.

    Нагадаємо, що сівбу ярих культур на контрольованій Україною території почали всі області. Станом на 31 березня посіяно 500 тис. га зернових та зернобобових.

    Інф. latifundist.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.