• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Малайзійська пальмова олія скоро отримає пільговий доступ на ринок Великої Британії
    Опубликовано: 2023-04-04 13:30:25

    Малайзійська пальмова олія скоро отримає пільговий доступ на ринок Великої Британії

    Малайзійські експортери отримають пільговий доступ на ринок Сполученого Королівства після приєднання Лондона до угоди про транстихоокеанське партнерство (CPTPP), заявив міністр міжнародної торгівлі та промисловості Тенгку Зафрул Абдул Азіз.

    «Ми вітаємо Велику Британію з її майбутнім членством у CPTPP, яка ознаменує першу угоду Малайзії про вільну торгівлю з шостою за величиною економікою у світі. З можливим приєднанням Великобританії до CPTPP малазійські експортери отримають додатковий пільговий доступ на ринок Великої Британії», – заявив він.

    «Після реалізації Угоди Велика Британія скасує імпортне мито на широкий спектр продуктів, включаючи пальмову олію, які становлять значний експортний інтерес для Малайзії»,— додав міністр.

    Тенгку Зафрул далі сказав, що можливе приєднання Великої Британії до CPTPP відкриє нові можливості для малазійського бізнесу та малих та середніх підприємств (МСП), зокрема, за рахунок розширення каналів постачання матеріалів за конкурентними цінами, а також програм технічної допомоги та нарощування потенціалу.

    «Завдяки історичним торговельним та інвестиційним зв’язкам Малайзії та Великобританії членство в CPTPP ще більше зміцнить ці тісні відносини і сприятиме розширенню економічної співпраці», – додав він.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.