• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пшениця в середу впала до вісімнадцятимісячного мінімуму на біржі в Чикаго
    Опубликовано: 2023-03-12 13:17:39

    Пшениця в середу впала до вісімнадцятимісячного мінімуму на біржі в Чикаго

    Ф’ючерси на пшеницю в Чикаго в середу впали до найнижчого рівня за 18 місяців до 687-1/2 долара за бушель на очікуваннях угоди з зерна в Причорномор’ї і низькому експортному попиті на пшеницю із США, що зберігається.

    «Ринок пшениці розраховує на те, що угоду щодо чорноморського зерна буде продовжено», — сказав один із сінгапурських трейдерів. «Ціни під тиском у зв’язку з очікуваними великими поставками з Росії та України».

    Травнева пшениця CBOT WK3 подешевшала на 7,1/2 цента до 6,90-1/2 долара за бушель після падіння до 6,84-1/4 долара, найнижчої ціни на безперервному графіку найактивніших контрактів на пшеницю з 14 вересня 2021 року року.

    Кукурудза впала на 7 центів до 6,27-1/4 долара за бушель. Базовий ф’ючерсний контракт на кукурудзу закрився на 8-3/4 цента нижче на рівні 6,25-1/2 долара за бушель після того, як уряд США оцінив внутрішню пропозицію кукурудзи більше, ніж очікувалося.

    Представник ООН у середу повідомив, що високопосадовець ООН з питань торгівлі Ребека Грінспан зустрінеться з високопоставленими російськими чиновниками в Женеві наступного тижня, щоб обговорити продовження угоди.

    Росія дала зрозуміти, що перешкоди для її власного експорту сільськогосподарської продукції необхідно усунути перед тим, як дозволити експорт України.

    Ф’ючерси на сою у США виросли в середу на тлі звіту USDA, який підвищив експортні очікування та знизив прогноз урожаю в Аргентині, повідомили трейдери. Міністерство сільського господарства США прогнозує врожай сої в Аргентині на рівні 33,00 млн. тонн у своєму щомісячному звіті з оцінками світового попиту та пропозиції у сільському господарстві. Це нижче за лютневий прогноз на 41,00 млн тонн. Крім того, USDA підвищило прогноз експорту США до 2,015 млрд. бушелів, що на 25 млн. бушелів більше, ніж у лютому. Базовий травневий ф’ючерсний контракт на сою виріс на 2-1/4 центи за ціною 15,17-3/4 долара за бушель. Травневі соєві боби CBOT виросли вище за свою 40-денну ковзну середню протягом сесії. Травневі ф’ючерси на соєвий шрот CBOT впали на 2,10 долара до 485 доларів за тонну, а травнева соєва олія CBOT подорожчала на 0,42 цента до 59,08 цента за фунт.

    «Якщо деякі з нас думають, що USDA може не поводитися так агресивно… ні, вони стали набагато агресивнішими, ніж деякі з нас думали», — сказав Крейг Тернер з Daniels Trading, повідомляє Рейтер.

    Експортний продаж прогнозувався в межах від 100 000 до 375 000 тонн, а експортний продаж соєвої олії — в межах від нуля до 20 000 тонн.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.