• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ф’ючерси на сою у США виросли у четвер на тлі технічних покупок та поновлення інтересу з боку експортерів
    Опубликовано: 2023-03-03 17:17:57

    Ф’ючерси на сою у США виросли у четвер на тлі технічних покупок та поновлення інтересу з боку експортерів

    Ф’ючерси на сою в США виросли в четвер на тлі технічних покупок та поновлення інтересу з боку експортерів та кінцевих споживачів після падіння ринку до місячного мінімуму у вівторок, повідомили трейдери. Ф’ючерси на соєвий шрот та соєву олію також показали зростання.

    Травневі ф’ючерсні контракти на сою на товарній біржі Чикаго подорожчали на 15 центів за ціною 15,09-1/4 долара за бушель. Контракт закрився на максимумі сесії після того, як зіткнувся з опором на 30-денній ковзній середній.

    “Я думаю, що ми надто швидко подешевшали, і ми спостерігаємо технічне відновлення”, – сказав Скотт Хармс, фахівець із сільськогосподарських ризиків в Archer Financial Services, повідомляє Рейтер.

    Травневі ф’ючерси на соєву олію CBOT зросли на 1,07 цента до 61,9 цента за фунт, а травневі ф’ючерси на соєвий шрот CBOT зросли на 2,00 долара до 472,30 долара за тонну.

    Зернова біржа Буенос-Айреса заявила, що знизить оцінку врожаю сої в Аргентині в сезоні 2022/23, оскільки країна все ще бореться з наслідками посухи і високих температур.

    Міністерство сільського господарства США заявило в четвер вранці, що експортний продаж сої за тиждень, що закінчився 23 лютого, склали 494 700 тонн. Прогнози аналітиків на тижневий обсяг варіювалися від 300 000 до 1,05 млн. тонн. Експортні продажі соєвого шроту у розмірі 212 900 тонн відповідали оцінкам торгівлі від 50 000 до 400 000 тонн, а експортні продажі соєвої олії у розмірі 1 200 тонн були близькі до нижньої межі ринкових очікувань від нуля до 22 000.

    Ф’ючерси на пшеницю також були твердими, оскільки питання про угоду з експорту зерна з Чорного моря, що відновилися, підтримали ціни після того, як росія заявила, що Захід ховає цю угоду.

    “Торгова угода не була продовжена, і переговори, схоже, не йдуть гладко”, – сказав Хармс.

    Але ф’ючерси на кукурудзу впали після того, як торгувалися як на позитивній, так і негативній території. Трейдери висловили розчарування недавніми темпами експорту кукурудзи.

    За даними Міністерства сільського господарства США, експортний продаж кукурудзи на тижні, що завершився 23 лютого, впав до 598 100 тонн з 848 725 тонн попереднього тижня. Це було близько до нижньої межі ринкових очікувань.

    Травневі ф’ючерси на м’яку червону озиму пшеницю на товарній біржі Чикаго подорожчали на 2 центи за ціною 7,12-3/4 долара за бушель, а ф’ючерси на травневу кукурудзу CBOT подешевшали на 2 центи за ціною 6,33-3/4 долара за бушель .

    Міністр закордонних справ росії сергій Лавров у четвер звинуватив Захід у «безсоромному похованні» торгової угоди, що дозволяє здійснювати постачання зерна з ключових портів Чорного моря до України, повідомляє РИА «Новости».

    Сила готівкового ринку додала підтримку ф’ючерсам на сою: трейдери заявили, що п’ять днів поспіль зниження, кульмінацією яких стало падіння ф’ючерсного ринку на 2,2% у вівторок, викликали покупець з боку кінцевих користувачів.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.