• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Зерновим коридором» експортовано 21,9 млн. тонн агропродукції
    Опубликовано: 2023-02-23 18:08:10

    Минулими вихідними з портів «великої Одеси» вийшли 10 суден з 361,2 тис. тонн агропродукції для Африки, Азії та Європи. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис Міністерства інфраструктури у Facebook.

    Зокрема, з порту «Чорноморськ» вирушив в путь балкер VALSAMITIS з 25 тис. тонн української пшениці для Кенії та 5 тис. тонн – для Ефіопії вийшов. Це вже п‘яте судно в рамках програми  GrainFromUkraine, мета якої – забезпечити українським зерном країни, які потерпають від голоду.

    Також з порту «Одеса» вийшов балкер ROYAL STAR, який зафрахтовано Всесвітньою продовольчою програмою ООН. Він доставить 25 тис. тонн української пшениці до Афганістану.

    Загалом з моменту відкриття «зернового коридору» 1 серпня 2022 року з портів «великої Одеси» вийшли вже 757 суден, на які  завантажено 21,9 млн. тонн українського продовольства до країн Азії, Європи та Африки.

    Інф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.