• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Закарпатті запустили виробництво виноградних спиртів
    Опубликовано: 2023-01-26 15:01:52

    Виноробна компанія «Шато Чизай» започатковує виробництво ігристих вин методом Шарма-Мартінотті на власних потужностях та запускає роботу заводу з виробництва виноградних спиртів. Про це розповів директор компанії Дмитро Шолудько повідомляє techdrinks.info, пише agronews.ua.

    «Ми ведемо історію з 1995 року. У нас є 2 виробничі майданчики. Виробництво з первинного виноробства розташоване в селі Оросієво. Цього року там переробили приблизно 1,5 тис. тонн винограду. Там розташований і новий завод, адже ми отримали ліцензію на виробництво виноградних спиртів, виноградного спиртового дистиляту і коньяків України. Ми вже викурили першу партію виноградного спирту з чистого сорту Черсегі Фюсереш», – розповів Дмитро Шолудько.

    Фахівець зазначив, що для цього виробництва реконструювали будівлю під дистиляцію та закупили обладнання від вінницької компанії «Винпромсервіс».

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.