
26 янв, 15:01
.jpeg)
Виноробна компанія «Шато Чизай» започатковує виробництво ігристих вин методом Шарма-Мартінотті на власних потужностях та запускає роботу заводу з виробництва виноградних спиртів. Про це розповів директор компанії Дмитро Шолудько повідомляє techdrinks.info, пише agronews.ua.
«Ми ведемо історію з 1995 року. У нас є 2 виробничі майданчики. Виробництво з первинного виноробства розташоване в селі Оросієво. Цього року там переробили приблизно 1,5 тис. тонн винограду. Там розташований і новий завод, адже ми отримали ліцензію на виробництво виноградних спиртів, виноградного спиртового дистиляту і коньяків України. Ми вже викурили першу партію виноградного спирту з чистого сорту Черсегі Фюсереш», – розповів Дмитро Шолудько.
Фахівець зазначив, що для цього виробництва реконструювали будівлю під дистиляцію та закупили обладнання від вінницької компанії «Винпромсервіс».
Інф. agronews.ua
Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/335118.html
Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM