• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ефіопія отримає ще 30 тис тонн української пшениці
    Опубликовано: 2023-01-29 15:02:04

    Четверте судно в рамках програми Grain From Ukraine вийшло з порту «Чорноморськ», повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України у Facebook.

    «Балкер AMIRA HANA доставить до порту Джибуті 30 тис тонн пшениці, а звідти українське зерно буде доставлено до Ефіопії, мешканці якої потерпають від голоду», – поінформували в міністерстві. 

    Зазначається, що наприкінці минулого року порти «великої Одеси» вже відправили 3 судна з 80 тис. тонн гуманітарної пшениці від України для Ефіопії та Сомалі.

    Програма GrainFromUkraine реалізується за підтримки Всесвітньоі продовольчої програми ООН та розвинутих краін світу. Головна мета – забезпечити доступ до украінського зерна країнам, що потерпають від голоду. Вже понад 30 країн доєдналися до програми, а сума донатів складає майже $200 млн.

    Інф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.