• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «ТАС Агро» збільшить посівні площі під кукурудзою на 30%
    Опубликовано: 2023-01-29 12:09:08

    У 2022 році у структурі посівних площ «ТАС Агро» кукурудза займала менше ніж 20%, тоді як роком раніше ця цифра становила понад 50%. Та вже у 2023 році компанія планує збільшити площі під нею до 30%.

    Про це повідомив генеральний директор ТОВ «ТАС Агро» Валерій Новіцький, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на AgroTimes.

    За його словами, збільшення площі під посів кукурудзи пов’язано в першу чергу із особливостями сівозміни. Хоча кінцеве рішення щодо посівних площ залежатиме від додаткових чинників – роботи «зернового коридору», наявності засобів захисту рослин, добрив.

    «Зі зберіганням проблем не маємо, адже в попередньому маркетинговому сезоні товарні об’єми компанії були вдвічі більші, ніж у поточному. До того ж до складу агроходлингу входить сім елеваторів, які мають достатні потужності для зберігання зернових та олійних культур. А щоб скоротити витрати на сушіння, реконструюємо сушарки, зокрема, переводимо їх на альтернативні види палива», – зазначив Валерій Новіцький.

    Він наголосив, що кукурудза для України була і залишається стратегічною культурою.

    Інф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.