• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українська курятина вийшла на ринок Канади
    Опубликовано: 2022-12-23 15:09:05

    Акредитовані українські підприємства з листопада можуть використовувати погоджений Офіційний сертифікат щодо перевірки м’яса для експорту м’яса птиці з України до Канади. Про це повідомляє Союз птахівників України, пише agronews.ua.

    Як зазначається, експорт м’яса птиці з України до Канади відбуватиметься в межах Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою (CUFTA), яка була підписана 11 липня 2016 року, а 1 серпня 2017-го набула чинності. Переговори про погодження сертифікату щодо перевірки м’яса птиці тривали понад 6 років, з 2016 року.

    Експорт м’яса птиці відбуватиметься без застосування митних зборів і тарифних квот до червня 2023 року, оскільки Канада скасувала усі мита і квоти на українську продукцію на 12 місяців.

    Сторонами погоджено, що перші десять товарних партій м’ясних продуктів з України підлягатимуть повній органолептичній перевірці.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.