• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За повного забезпечення насінням площі посіву навесні можуть зрости на 30%
    Опубликовано: 2022-12-08 17:01:14

    Серед ключових потреб агровиробників в умовах воєнного стану – забезпечення генераторами, насіннєвим матеріалом, доступ до фінансування та безперебійний експорт, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію Мінагрополитики.

    Зокрема, за оцінкою міністерства, якщо буде міжнародна підтримка насіннєвим матеріалом, загальні площі посівів в Україні під час весняних польових робіт можуть збільшитися на 30%, розповів заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Маркіян Дмитрасевич.

    «Ми провели опитування серед  аграріїв щодо потреби в насінні. Фактично всі аграрії відповіли, що вони готові сіятися. І, якщо буде міжнародна підтримка насіннєвим матеріалом, загальні площі посівів можуть збільшитися на 30%. Тому ми попросили наших партнерів про допомогу. І вже є перші позитивні відгуки, зокрема від  ФАО», — зазначив Маркіян Дмитрасевич.

    Інф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.