• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • М’який, стильний і практичний: вибираємо плед для дому
    Опубликовано: 2022-12-04 22:51:02

    Де купити якісний плед за цінами виробника

    Теплий м’який плед асоціюється з домашнім затишком та комфортом. Він незамінний у холодні осінні і зимові вечори. Крім того, пледи використовують як захист меблів від можливих забруднень, а також замість ковдри у холодний сезон.

    Особливості вибору пледів

    Виробники пропонують пледи з натуральних, синтетичних та комбінованих матеріалів. Без проблем можна підібрати стильний варіант, який  відповідатиме загальному інтер’єру кімнати. Експлуатаційні характеристики, зовнішній вигляд і ціна виробу певною мірою залежать від складу матеріалу.

    Дуже часто пледи вибирають залежно від малюнка на ньому. Але це не єдиний критерій, на який варто звернути увагу перед покупкою.

    Ви можете купити пледи від виробника за вигідними цінами. В інтернет-магазині від виробника «Прованс Шоп» можна замовити вафельні, ажурні,  в’язані, жакардові, кашемірові, бавовняні та шерстяні моделі. Не знаєте, який плед обрати? Зверніться до менеджерів інтернет-магазину, які допоможуть обрати вдалий варіант для вашого дому.

    Що важливо враховувати перед покупкою

    Насамперед зверніть увагу на поверхню пледу: вона має бути рівною, гладкою. Обирайте вироби, які мають однорідну фактуру та добре оброблені краї. Якісний плед, що зберігається в складеному стані, не повинен мати на згинах потертостей.

    • Розмір пледа. Це залежить від того, яким чином ви будете використовувати плед. Потрібен плед як накидка для меблів? Орієнтуйтеся на розміри ліжка, дивана чи крісла. Плед має прикривати бічні сторони ліжка, але не торкатися підлоги. Але довжина тканини, яка буде звисати, не має бути більшою, ніж 20 см з кожного боку.

    • Матеріал. Обираючи домашній текстиль, не варто забувати, що кожен матеріал має свої унікальні характеристики. Так, пледи з натуральних матеріалів відмінно пропускають повітря, дозволяють шкірі дихати. Але вони можуть викликати алергічну реакцію. Пледи з синтетичних тканин коштують дешевше. Вони приємні на дотик, не викликають алергії, тривалий час зберігають привабливий зовнішній вигляд. Але вони гірше пропускають повітря та можуть накопичувати статичну електрику.

    • Стиль. Стиль і дизайн пледу повинен гармонійно поєднуватися із загальним інтер’єром квартири, не створювати диспропорцію фактур і відтінків. Дизайнери радять обирати плед, який світліший за диван на кілька тонів. Це надасть інтер’єру приміщення вишуканості та елегантності.

    Обирайте якісні і надійні пледи в інтернет-магазині «Прованс Шоп». Якість і ціна приємно здивують.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.