• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Овостар скоротив загальне виробництво яєць — звіт
    Опубликовано: 2022-11-26 13:05:05

    Агрохолдинг «‎Овостар»‎ скоротив загальне виробництво яєць у порівнянні з показником минулого кварталу, а також торішнім на 6%.

    Про це йдеться у звіті компанії за третій квартал 2022 року опублікованому на Варшавській фондовій біржі.

    Приблизно на той самий відсоток скоротилися й обсяги продажів в натуральному виразі, при цьому внаслідок зростання середньої ціни реалізації загальна виручка компанії зросла у порівнянні з торішнім на 2% (до $33.7 млн).

    Зазначається, що собівартість виробництва, розрахована в USD зменшилась, що позитивно вплинуло на прибутковість компанії. В результаті, операційний грошовий потік «Овостара»‎ у звітному періоді був додатнім і склав $5 млн.

    Відзначається, що за весь період з початку року і до кінця вересня виторг компанії склав $90.3 млн, що на 4% нижче торішнього показника.

    Операційний прибуток склав $3.6 млн, операційний грошовий потік $10.8 млн. Водночас загальна сума кредитів «Овостара‎»‎ склала $10 млн при сумі грошових коштів $6 млн.

    Нагадаємо, що група компаній «‎Овостар Юніон»‎ у січні-вересні 2022 року зменшила виробництво яєць курячих у шкаралупі на 5,1% порівняно з аналогічним періодом 2021 року — 1,19 млрд штук, водночас збільшивши їх експорт.

    Сергій Герасименко

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.