• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українці інвестують в землю
    Опубликовано: 2022-10-24 13:05:28

    Що переможе — ризик, пов’язаний з війною чи потенціал, закладений у сільськогосподарських землях?

    Земля для українця — це не лише шмат чорнозему десь на карті країни. Здебільшого — це ще й тяжіння до роду та статусу. Мати свою землю, господарювати, означало мати свободу, впевненість, а тепер — ще й можливість пасивно заробляти, як інвестор.

    Встоїть навіть перед окупантом
    Чи вплинула російська агресія на ризикованість інвестицій в землю? Звісно. Чи є ці ризики настільки великими, щоб перестати вкладати в землю. Звісно ні.

    Земля — велика надійна нерухомість, яку майже не можливо знищити фізично. Якщо порівнювати з класичною нерухомістю, то й поготів.

    У чому справжній потенціал української землі?
    Земля, як актив, володіє сильними та привабливими для інвестора факторами. Ось вони:

    З першого дня отримання права власності на землю, кошти інвестора починають працювати на нього. Прибутковість — найважливіший фактор.
    Надійність  — друге ім'я землі. Її, як актив, можна продати, подарувати чи передати в спадок.
    Оскільки всі договори спрямовані на довготривалі стосунки та прибуткову співпрацю, земля вважається низькоризиковою інвестицією. Заразом землю можна використовувати як заставу.
    Обмеженість — те, що за інших умов могло би бути мінусом, тут відіграє позитивну роль. Земля не росте в об'ємі, бажаючих придбати землю збільшується. Від такого попиту ростиме і вартість.

    Як отримати підтримку, інвестуючи в землю?
    Будь-яка інвестиція — це ризик. Останні пів року в Україні немає абсолютно безпечного місця. Щоб спати спокійно, інвестор має плекати толерантність до ризиків, грамотно формувати інвестиційний портфель та бути готовим позбавитись від вільного активу грошей на певний термін, відповідно до стратегії.

    Якщо хочеться придбати землі і заробляти на цьому, а часу розбиратись зі специфікою агробізнесу немає, то можна звернутись у Твоє Коло.

    «Твоє Коло — це команда фахівців у сфері інвестування в землю. Кожен інвестор, який потрапляє у спільноту, отримує цілодобову підтримку: від вибору ділянки і до моменту виходу з активів», — запевняє Андрій Усенко, співзасновник компанії.

    Управляюча компанія Твоє Коло вже 14 років формує земельні банки за власною методикою оцінки інвестиційної привабливості. Це означає, що кожен інвестор, котрий заручається підтримкою, може бути впевненим у придбаній сільськогосподарській землі, як з аграрної, так і з юридичної та фінансової сторони.

    Твоє Коло має представництва у 51 районі 7 областей України. Це дозволяє бути максимально включеними на місцях, тримати руку на пульсі, менеджити паперову роботу та комунікувати з агрокомпаніями.

    Компанія Твоє Коло повністю супроводжує партнерів від початку і аж до виходу з активів, дбаючи про фінансово-юридичну рутину та збільшення доходу.

    Команда управляє активами, обираючи найбільш вдалі шляхи для збільшення дохідності інвестора і отримує свій % від заробітку партнера. Інвестор заробляє з першого ж дня і не витрачає час на юридичну і фінансову рутину. В інтересах управляючої компанії зробити так, щоб інвестор отримав більший дохід. Тож, це стратегія win-win.

    Інф. minfin.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.