• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні збудують унікальний завод з глибокої переробки кукурудзи
    Опубликовано: 2022-10-28 14:15:01

    В Україні збудують унікальний завод з глибокої переробки кукурудзи

    У Городенківській громаді (Івано-Франківська обл.) на території колишнього цукрового заводу планують створити індустріальний парк з глибокої переробки кукурудзи.

    Про це повідомила пресслужба громади.

    Зазначається, що будівництвом займеться компанія U PARKS CEO IMC, з якою міський голова Богдан Кобилянський вже підписав відповідний меморандум.

    Як уточнив директор U PARKS CEO IMC Валерій Кирилко, на базі старого цукрового заводу планується створити CORN Cluster з глибокої переробки кукурудзи на 25 складових. Цей завод буде першим в своєму роді в Україні та одним із 3 найпросунутіших у Європі.

    За його словами, планується забудувати до 110 тис м2 промисловими та іншими об’єктами. В саме будівництво буде інвестовано близько $65 млн, ще біля $86 млн – в сучасне обладнання. Очікується, що виробництво буде запущено за 3-5 років.

    В.Кирилко відзначив дуже вигідне місце розташування майбутнього індустріального парку, адже поруч вже є залізнична гілка, необхідні комунікації та готові елеваторні потужності для зберігання зерна.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.