• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Норвегія посилює контроль російських рибальських суден
    Опубликовано: 2022-10-10 09:05:01

    МЗС Норвегії повідомило, що уряд країни вирішив посилити контроль російських рибальських суден. Тепер вони зможуть заходити лише в три норвезькі порти, де ці судна перевірятимуть, пише УНН.

    Деталі

    Російські рибальські судна, які звільнені від портової заборони, повинні мати можливість заходити лише в порти: Тромсе, Кіркенес і Ботсфьорд.

    Цитата

    “Ми маємо інформацію, яка вказує на необхідність посилення контролю над російськими рибальськими суднами”, — заявила міністерка закордонних справ Аннікен Гуйтфельдт.

    Міністерство фінансів звернулося до Митного агентства з проханням посилити контроль російських рибальських суден, щоб усі російські рибальські судна, на які поширюється виняток, які заходять у три порти, про які йде мова, проходили фізичну перевірку. Це означає чітке посилення контролю в цій сфері. Митники тісно співпрацюватимуть з поліцією та іншими органами.

    Так, у пресрелізі МЗС вказали, що Норвегія стежить за діяльністю Росії в норвезьких водах і портах, щоб країна не стала транзитом для нелегального транспортування товарів до РФ.

    Нагадаємо

    Франція погрожує заблокувати британські рибальські судна в портах.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.