• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Названо продукти, які призводять до згущення крові
    Опубликовано: 2022-10-03 12:02:35

    Деякі продукти можуть серйозно нашкодити кроносній системі. Про це повідомляє greenpost.ua, пише agronews.ua.

    Вживання картоплі, бананів, насолод і навіть деяких корисних продуктів може сприяти потенційно небезпечному згущенню крові.

    Загущення крові збільшує ризик виникнення тромбів та судинних закупорок, що призводять до порушення кровопостачання найважливіших органів – серця та головного мозку. Наслідком таких порушень можуть бути інсульти та серцеві напади.

    Кров має рідку складову – плазму та формені елементи – клітини. Баланс з-поміж них і визначає, наскільки кров розріджена чи навпаки. До загущення крові призводить зменшення кількості плазми.

    Продукти, які можуть загущувати кров:

    1. Картопля.
    2. Банани.
    3. Цукор, всі солодощі.
    4. Алкоголь.
    5. Газовані напої.
    6. Певна зелень: петрушка, кріп.
    7. Грецькі горіхи.

    За наявності таких хронічних порушень, як атеросклероз, цукровий діабет, варикоз, споживання цих продуктів повинно бути обмеженим.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.