Названо продукти, які призводять до згущення крові

03 окт, 12:02

Деякі продукти можуть серйозно нашкодити кроносній системі. Про це повідомляє greenpost.ua, пише agronews.ua.

Вживання картоплі, бананів, насолод і навіть деяких корисних продуктів може сприяти потенційно небезпечному згущенню крові.

Загущення крові збільшує ризик виникнення тромбів та судинних закупорок, що призводять до порушення кровопостачання найважливіших органів – серця та головного мозку. Наслідком таких порушень можуть бути інсульти та серцеві напади.

Кров має рідку складову – плазму та формені елементи – клітини. Баланс з-поміж них і визначає, наскільки кров розріджена чи навпаки. До загущення крові призводить зменшення кількості плазми.

Продукти, які можуть загущувати кров:

1. Картопля.
2. Банани.
3. Цукор, всі солодощі.
4. Алкоголь.
5. Газовані напої.
6. Певна зелень: петрушка, кріп.
7. Грецькі горіхи.

За наявності таких хронічних порушень, як атеросклероз, цукровий діабет, варикоз, споживання цих продуктів повинно бути обмеженим.

Інф. agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/333784.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM