• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сімейні молочні ферми можуть отримати інвестиційні позики
    Опубликовано: 2022-09-27 13:04:11

    Проєкт «Сімейні молочні ферми» у вересні 2022 р. представив ринку новий фінансовий інструмент «Інвестиційна позика», який дозволяє не лише отримати дохід, а й підтримати сімейні молочні господарства України. Повідомляє пресслужба проєкту.

    Тепер приєднатися до партнерів найбільшого в Україні імпакт-проєкту у сфері молочного тваринництва можна на наступних умовах:

    інвестиційна позика — від 15 000 грн;
    дохід складається з двох частин: гарантована — 10% річних плюс бонус за ризик — залежить від результатів діяльності проєкту «Сімейні молочні ферми».

    «Отримані кошти будуть використані на підвищення ефективності діяльності та підтримки ферм-учасників «Сімейних молочних ферм». Зокрема, планується зосередити максимальні зусилля на організації молочного перероблення, що дасть можливість фермерам підвищити рентабельність своєї діяльності», — зазначили у проєкті.

    Юлія Немцева

    Інф. kurkul.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.