• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • РФ може спробувати зірвати роботу зернового коридору
    Опубликовано: 2022-09-21 13:37:04

    РФ може спробувати зірвати роботу зернового коридору

    Про це на брифінгу заявив спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, відповідаючи на питання, чи існує зараз з боку РФ загроза функціонуванню зернового коридору через невдоволення ситуацією на фронті.

    Як зазначив Братчук, з початку зернової ініціативи можна було передбачити, що з часом Росія висловить своє невдоволення, і буде якимось чином зривати домовленості про експорт зерна.

    "Бачимо, що такі наративи знаходять відгук в інформаційному полі... Закидаються фейки в українське середовище, що нібито не всі громадяни задоволені роботою зернового коридору. Можна передбачити, що, коли буде попередньо закінчений якийсь етап зернової угоди, Росія може загрожувати вийти з неї", - сказав Братчук, додавши, що таким чином РФ буде намагатися зірвати експорт української агропродукції.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.