• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Експерт розповів, які ягоди та фрукти будуть мати попит на європейському ринку
    Опубликовано: 2022-08-14 11:05:37

    Після 24 лютого на європейському ринку заморожених ягід та фруктів спостерігається зменшення попиту на ягоди більш дорогого сегменту. Разом з тим відчувається зростання попиту на нішеві ягоди й фрукти.

    Про це розповів менеджер з продажу бренду Tevitta Ігор Усатий в інтерв'ю на Latifundist.com.

    «Наразі спостерігається зменшення попиту на ягоди більш дорогого сегменту. Цей фактор, звісно, буде впливати на ціни — ми побачимо, як впродовж року вони будуть змінюватися. І зараз деякі компанії вже змінюють свої рецептури кінцевого продукту‎»‎, — відмітив менеджер з продажу.

    На запитання, про затребуваність української замороженої сировини на європейському ринку, Ігор Усатий запевнив, що Україна завжди була в ТОПі постачальників заморожених продуктів в Європу.

    «‎Сировина потрапляє абсолютно з різних куточків Землі. В різний період року деякі країни нарощують свої поставки через великий врожай, а деякі, як Китай, постачають продукцію на постійній основі. Щодо України, то вона завжди була в ТОПі постачальників заморожених продуктів в Європу. Особливо великі об’єми ягід і овочів ми поставляємо з червня по грудень»‎, — розповів експерт.

    Ігор Усатий додав, що європейський ринок і надалі буде споживати ту необхідну кількість, яку і споживав. Культура споживання заморожених продуктів там найвища з усіх країн.

    Інф. latifundist.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.