• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Документи про оцінку землі надаватимуть в електронній формі
    Опубликовано: 2022-07-07 18:04:40

    Документ про нормативну оцінку землі надаватиметься з використанням QR-коду без участі чиновників — прозоро й швидко. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, пише agronews.ua.

    Уряд ухвалив рішення, яке збільшить прозорість і ефективність функціонування ринку землі. Послугу отримання документа про нормативну оцінку землі буде запроваджено повністю в автоматичному режимі й електронній формі.

    «Документ надаватиметься з використанням QR-коду без участі чиновників. Все прозоро і швидко, без корупції та зловживань», — зазначив він.

     Денис Шмигаль нагадав, що рівно рік тому в Україні було запроваджено ринок землі.

    «Люди отримали можливість продавати і купувати землю, запускати власне господарство, інвестувати у розвиток. За цей час було укладено понад 100 тисяч угод. Повномасштабна війна поставила ринок землі на паузу, але не зупинила його. Наприкінці травня ми відновили роботу кадастрів і реєстрів, і за цей місяць було укладено майже три тисячі нових угод», — наголосив прем’єр.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.