• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна суттєво нарощує експорт зерна щомісяця
    Опубликовано: 2022-06-29 15:03:24

    Україна щомісяця нарощує експорт зерна через західні кордони на 50%. Про це написав міністр інфраструктури Олександр Кубраков у Телеграмі, пише agronews.ua.

    Він наголосив, що в умовах блокади українських морських портів Міністерство інфраструктури щоденно працює над переорієнтацією логістики на суходіл, зокрема на західні кордони України з Польщею, Словаччиною, Угорщиною, Румунією та Молдовою.

    Як повідомив Олександр Кубраков, задля вирішення глобальної продовольчої кризи, яку спровокувала росія блокуванням портів, щомісяця нарощуються обсяги експорту зерна на 50%.

    «Ми робимо все від себе можливе і динаміка зараз дуже позитивна. Кожного місяця ми ростемо в обсягах експорту зерна через західні кордони майже на 50%. Якщо б не було того факту, що урожай попереднього року необхідно терміново експортувати, то ми могли через декілька місяців вийти на нормальний середньомісячний обсяг, який ми мали раніше за допомогою портів», – сказав міністр в інтерв’ю.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.