• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Озвучено шляхи експорту зерна нового врожаю
    Опубликовано: 2022-06-22 13:04:29

    Створення мережі зерносховищ у сусідніх європейських державах, що запропонували експерти США, розв’яже проблему експорту нового врожаю. Про це заявив перший віцепрезидент Торгово-промислової палати (ТППУ) України Михайло Непран під час ефіру на Радіо «НВ», повідомили на сторінці ТПП у Facebook. , пише agronews.ua.

    «Будувати такі конструкції на території Польщі було б для нас краще. Це дуже хороше вирішення питання зберігання зерна нового врожаю», – вважає він.

    За його словами, загалом зараз суходолом з України вивозять майже 1 млн т зерна на місяць, тоді як до війни обсяг перевезень сягав 7 млн т.

    Він зазначив, що із новим урожаєм проблема зерносховищ загострюється і потребує системного рішення і її роль наростає через уповільнену логістику.

    Відкриття нового морського шляху для експорту через Балтію – це певний сигнал, що збиває паніку світових ринків, яку провокують росіяни для гібридної інформаційної війни. Судно з українським зерном, яке прибуло в Іспанію цього тижня, по суті прорвало гібридну інформаційну блокаду. Подія засвідчила, що технічно цей шлях через Балтику до Іспанії реальний. Тобто ми в глобальній інформаційній війні зробили такий вдалий наступ», –  сказав Непран.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.